Стихотворение «Наснився сон»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Пейзажная лирика
Сборник: Описание картин и фото
Автор:
Баллы: 4
Читатели: 393 +1
Дата:
Предисловие:


Изобразительное искусство / Компьютерная графика /
В детскую книжку: Сказочная феерия

Рыбалко Геннадий Васильевич
Страна: Украина
Город: Львов
http://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/design/comp_graph/1121293.html

Наснився сон

Як у казці мені наснився сон.

Там у хащах заблукав білий слон.

Там папуга на пальмі седів.

Він зернятко знайшов і техенько його їв.

Сонце з неба гаряче листя палило.

Я це в мріях своїх творила.

Мрії мої мені допомогу зробили.

До Гени Рибалко у гості прелетіли.

Він теж цей сон колись зустрічав.

Узяв та КАЗКУ намалював)))




10.05.2014


Поддержка автора:Если Вам нравится творчество Автора, то Вы можете оказать ему материальную поддержку
Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Реклама