Стихотворение «Не лишайся...»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Баллы: 9
Читатели: 408 +1
Дата:

Не лишайся...

Розбивалася на уламки,
Розліталася в різні боки,
Посілялася в старі замки,
Щоб сховатись від тебе поки.

Постелила тобі в підніжжя
Ковдру ніжності і любові.
Та ставала на роздоріжжя,
Знов шукала шляхи казкові!

Покохала тебе душею,
Поглинала,та й до клітинки,
Не бажала бути твоєю,
Лише країлась на половинки.

Залишила для тебе спокій,
І плекала,як небо зорі.
Не лишайся ти тільки самотній,
Бо ти вартий іної долі...

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама