Стихотворение «Зiмовае сонейка (дзiцячае)»
Тип: Стихотворение
Раздел: Для детей
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 5
Читатели: 438 +1
Дата:

Зiмовае сонейка (дзiцячае)

Снег блiшчыць на глебе,
Ззяе сонейка ў небе.
Усе кругом адзелi цёплае адзенне.
Вы спытаеце – чаму?
А таму што сонейка зiмою
Грэе неба толькi, не зямлю.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама