Стихотворение «Love is so blind»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 114 +1
Дата:

Love is so blind

Love is so blind --
A little kitten,
That sleeps in soul,
In fragile bowl.
It's weak and bleak
And stubborn, senless
And call to live
For time so brief
Strange dreams, 
Illusions and sweet lie,
But so impossible to fly,
And world around is quite rotten,
All this is worth to be forgotten.


Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама