Чи між нас кохання було,
чи здавалося мені...
Досі серце не забуло
про минулі кращі дні.
В час той ніби мав я крила,
в барвних радощах я жив.
Світ мені тугА закрила -
так без тебе затужив...
Приспів:
Дощів осатанілих
лютує водограй.
Заграй мені, роялю,
минувшину заграй.
І форте і піано
заграй мені, молю.
Жалкую, пам |