Стихотворение «Poet's block»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 74 +2
Дата:

Poet's block

Poet's block is full of pain...
Even though you try again
There is no sign of gain.

You can punch a solid wall,
Kick a bouncy little ball...
But it won't improve at all!

Sit and wait till it's gone —
Have a bit of faith, my swan,
Don't consume yourself to wan.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама