Стихотворение «"Колискова"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Для детей
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 1
Читатели: 869 +1
Дата:

"Колискова"

Кошенятко,  на  добранiч,
хай  тобi  присниться  на  нiч
зайченятко,  ведмежатко
або  ще  якесь  звiрятко.
Хай  твiй  сон  охороняє,
сни  солодкi  навiває.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама