Стихотворение «"ПОВЕРТАЙСЯ"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 502 +1
Дата:

"ПОВЕРТАЙСЯ"

Повертайся!
Без  тебе  не  можу  я  бути.
Повертайся!
Тебе  я  не  можу  забути.
Повертайся!
Кохаю  тебе  лиш  одну.
Повертайся!
Чекаю  тебе  як  весну.
Повертайся!
Без  тебе  не  знаю  спокою.
Повертайся!
Не  можу  я  сам  iз  собою.
Повертайся!
З  тобою  лиш  буду  щасливий.
Повертайся!
Забудь  рiк  минулий  зрадливий.
Повертайся!
Ну  треба  ж  умiть  вибачати.
Повертайся!
Навiщо  ж  мене  так  карати.
Повертайся!
Невже  десять  рокiв  забудем.
Повертайся!
Давай  ми  з  тобой  разом  будем.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама