Стихотворение «Не треба...»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Сборник: Крила долі
Автор:
Баллы: 5
Читатели: 463 +1
Дата:

Не треба...

Не  треба  казати  того,  що  я  знаю,
не  треба  чекати  розсудливий  вирок.
Не  треба  бажати  того,  що  я  маю.
я в краще майбутнє вже втратила віру.

Не  треба!Я  буду  одна  на  дорозі,
мені  не  потрібні  ні  розум,ні  час.
Я  все  розгубила,кохаючи  досі.
Навіщо  мені  купа  чемних  образ?

Я  все  розгубила,бажаючи  мати,
навіщо  мені  хвороблива  мета?
Втомилася  я  щось  від  тебе  чекати.
Облиш...  І  пробач  за  мої  почуття.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама