Стихотворение «Серце залежить»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Сборник: Крила долі
Автор:
Баллы: 3
Читатели: 461 +1
Дата:

Серце залежить

Очі безмежні,
В посмішці - доля...
Щастя залежить
Тільки від болю.

Пам'ять залежить
Тільки від страху.
Серце бентежить
Кохання ознаки.

Погляд залежить
Від часу в долоні,
Серце не збреше
В твоєму полоні.

Настрій залежить
Від подиху вітру,
І не належить
Безсонню і світлу.

Доля залежить
Від сили кохання
Руйнуючи межі
Твого коливання.

Серце хворіє,
Серце залежить,
Та за розсудком
Серце не стежить.

Очі безмежні,
В посмішці – доля.
Я вже залежна
Від цього бездоння.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама