Стихотворение «Думи мої, думи»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Философская лирика
Автор:
Баллы: 10
Читатели: 124 +1
Дата:

Думи мої, думи

Думи мої, думи, квіти мої квіти,
Де б вас залишити, де би вас подіти,
Щоб не знати суму, щоб не чути плачу,
Темряву довічну, крізь яку не бачу.

Де б ви полетіли, чорні з білим крила,
Туги нескінченної "добрії" вітрила,
Де знайти вам  спокій і яку долину,
Приймете за рідну, думи, батьківщину.

До якої верби думам притулитися,
Спрагу втамувати, більше не журитися,
Скинути назавжди розпачу кайдани,
Самоти осінньої крижанії хмари.

Де б вам причаїтися, де би вам зігрітись,
Вперше, як востаннє впасти та розбитись,
Щоби рване серце, щоби ясні очі,
Більше не тремтіли від вашої ночі.

Думи мої, думи, квіти мої квіти,
Де б вас полишити у цілому світі,
Щоб не знати суму, щоб не чути плачу,
Темряву довічну, крізь яку не бачу.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     20:22 01.12.2023 (1)
Як гарно! Але сумно-сумно... Як у Тараса Шевченко... 
     21:13 01.12.2023
Ох, дякую велике😚
     22:20 14.11.2023
дуже гарно, Олю!
     03:53 01.11.2023 (1)
1
Гарно, Ольга!
     05:22 01.11.2023
Дякую
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама