Я люблю твоє волосся
золотаве, як колосся,
білу шийку лебедину,
оченята- дві перлини,
твої вушка, щічки, губки,
носик твій, моя голубко,
люблю плечики тендітні,
що народжені у квітні,
теплі,ніжні рученята,
їх обійми- справжнє свято,
люблю ніжки твої, спинку,
кожну серденька клітинку.
Я люблю тебе, Оксанка,
моя дівчинка веснянка,
моя жіночка бажана,
сонце, зірочка, кохана!
20.10.2007
|