Стихотворение «"САРМАТ"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Читатели: 638 +1
Дата:

"САРМАТ"

"Сармат"-  найкраще  світле  пиво,
а  є  легке,  а  є  міцне,
не  просто  пиво-  справжнє  диво,
хто  ще  не  пив,  той  не  збагне,
яку  відчуєш  прохолоду,
коли  скуштуєш  цей  нектар.
"Сармат"-  це  справжня  насолода,
Вкраїни-  неньки  щедрий  дар.


Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама