Стихотворение «"ДАХ"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Юмор
Тематика: Анекдоты в стихах
Автор:
Читатели: 739 +1
Дата:

"ДАХ"

Дзвоне  якось  із  курорту  чоловіку  Нюрка:
-Як  там  милий  поживає  наша  кішка  Мурка?
Каже  Коля  жінці:"Може  бУла  вона  хвора,
я  не  знаю,  але  здохла  кішка  наша  вчора."
Нюрка  в  плач:"Навіщо  треба  так  було  казати,
міг  мене  ти,  Колю,  зразу  хоч  підготувати.
Ти  б  сказав,  що  наша  Мурка  на  даху  сиділа,
що  тваринка  наша  бідна  раптом  захворіла,
що  вона  собі  на  лапці  один  кігтик  здерла,
а  вже  потім  ти  сказав  би,  що  вона  померла.
Зрозумів  тепер  ти,  любий,  треба  як  казати,
щоб  в  майбутньому  не  став  ти  так  мене  лякати?"
-Вибач,  Нюро,  я  звичайно  ж  усе  це  зрозумів,
і  так  тебе  я  налякати  зовсім  не  хотів.
-Гаразд,  Колю,  як  здоров'я  там  у  моєї  мами,
чи  ти  їй  допомагаєш  впоратись  з  грядками?
-Скажу  я  так,  як  ти  мене  навчила  говорить,
твоя  мама  зараз,  Нюро,  вже  на  даху  сидить.

06.06.2008



Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама