Стихотворение «"КОЛИСКОВА"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Юмор
Тематика: Анекдоты в стихах
Автор:
Читатели: 607 +1
Дата:

"КОЛИСКОВА"

Заспівала  колискову
на  ніч  мама  сину,
заспівала  уже  й  другу,
та  не  спить  дитина.
З  боку  на  бік  все  вертИться
засинать  не  хоче,
п'ята  лине  колискова-
не  закриті  очі.
Врешті  тяжко  син  зітхає,
й  чує  таке  мати:
"Мамо,  гарно  ти  співаєш-
та  мені  б  поспати."

29.11.2008

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама