Стихотворение «"КОРОЛЕВА МІНЕРАЛЬНИХ ВОД"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Юмор
Тематика: Без раздела
Автор:
Читатели: 624 +1
Дата:

"КОРОЛЕВА МІНЕРАЛЬНИХ ВОД"

З     агадка  буде  це  чи  то  задача,
А     ле  в  епіграфі  скажу  я  вам  одначе-
Т     о  гроші  є  хіба,  то  є  лиш  здача.

                                Мир.Городський

З     арплати  тут  в  людей  хороші,
А     також  премію  дають,
В     ідпустку  маєм,  з  нею  гроші,
О     дразу  ж  можна  шиконуть.
Д     ванадцять  місяців  у  році
М     и  як  на  свято  на  завод
І       повсякчас,  на  кожнім  кроці
Н     ачальство  любить  наш  народ.
В     и  відгадайте,  скільки  ми  тут  маєм?
О     дну  лише  салямі  й  балики  купляєм?
Д     ві,  три  чи  скільки  тисяч  заробляєм?


Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама