Я хочу, щоб ми з горем не стрiчались,
Щоб сонце нам світило у вiкнi,
Щоби під вечір ми поцiлувались,
Щоб квiти дивні дарував менi...
Я хочу, щоб в любові залишались,
Довiку щоб з тобою прожили.
І щоби славних дiток колихали
I хочу, щоб ми радими були! |
Чтобы солнце светило в окне,
Вечерами всегда целовались,
А цветы ты дарил только мне ...
Я хочу, чтоб мы вместе остались,
Навсегда, на весь век вместе были.
Чтобы деточек вместе кохали
О любви ни на миг не забыли!
вибач, якщо не вгадав!