Стихотворение «Al-Mutasim»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Сборник: иллюминация незапертого сердца (ранние опыты) (2003)
Автор:
Читатели: 5 +2
Дата:

Al-Mutasim



This town is underground
This world is not found
This planet looks like ocean
That surrounds you and me

That sky is falling down
That summer nights are gone
That beauty is not ours
And its not bravely done

And I'll be like some dove
With someone behind me
Leave this place without you
Approaching Al-Mutasim


Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Книга автора
Великий Аттрактор 
 Автор: Дмитрий Игнатов
Реклама