Стихотворение «„ ДОНЕЧЦІ ”»
Тип: Стихотворение
Раздел: Для детей
Тематика: Без раздела
Автор:
Читатели: 510 +1
Дата:

„ ДОНЕЧЦІ ”

Немає більше радості,
якщо сміється доня,
коли тримає ласощі
у своїх долонях.
-----------------------------------
Горя більшого немає,
як вона заплаче,
якщо в неї щось болить,
в мене теж неначе.
-----------------------------------
Щастя більшого немає
доня як радіє,
як танцює і стрибає,
серце душу гріє.
------------------------------------
Долі гіршої немає,
як сумує доня,
обпекла свій язичок,
бо гаряча моня.
-----------------------------------
Краще завжди смійся доню,
завжди будь щаслива,
будь весела і здорова,
гарна і вродлива.

25.01.2001.  


Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама