Стихотворение «"ГІМН" ФК"СПЛАВ"(м.Миргород)»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Читатели: 563 +1
Дата:

"ГІМН" ФК"СПЛАВ"(м.Миргород)

СПЛАВ молодості й досвіду,
така команда в нас.
Шановні вболівальники,
ми граємо для Вас.
----------------------------------------
Футбол – це як релігія,
він Бог для нас і цар.
Хороші всі гравці у нас,
надійний воротар.
-----------------------------------------
В житті найбільш цінуємо,
хто б нас не запитав,
повагу, дружбу, виручку,
бо ми команда –„ СПЛАВ”.

02.10.2006р.  

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама