Заочний факультет
дасть шлях нам у життя.
Шість років промайне
суцільне маяття.
------ ------ ------
Контрольні й курсові
здавали без замину,
отримаєм освіту-
піднімем Україну!
------- ------ ------
„Догнали вже Америку”-
дізнаємсь із газет.
А допоміг нам в цьому
заочний факультет!
червень 2000р
|