Стихотворение «"НАТАЛЯ"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 514 +2
Дата:

"НАТАЛЯ"

Н ехай Тобі в житті завжди щастить
А також хай міцне здоров’я буде.
Т воє серденько до кохання хай летить,
А ще хай поважають тебе люди.
Л юбові, злагоди, добра, удачі до безкраю
Я на усе життя тобі бажаю.


06.04.2006р.  


Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама