Стихотворение «"Оксана"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 453 +2
Дата:

"Оксана"

О дним лиш поглядом зігріє,
К раса, фігура як у мрії.
С міється – сонечко кругом,
А плаче – хмарка за вікном.
Н евдачі хай тебе минають,
А хлопці хай тебе кохають.

24.08.2006р.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама