Стихотворение «"ТРУСКАВЕЦЬ"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Читатели: 485 +1
Дата:

"ТРУСКАВЕЦЬ"

По Трускавцю, у парку, двоє,
ми гуляли із тобою.

Я тебе за руку взяв,
потім з ніжністю обняв.

Ти легесенько тремтіла,
моя рука тебе зігріла.

Солодкий, ніжний поцілунок
я отримав у дарунок.

Далі довго ми гуляли,
цілувались, розмовляли.

Тобі ми вдячні, молодець,
що познайомив – ТРУСКАВЕЦЬ!

30.03.2006р.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама