Стихотворение «„СРІБНЕ ВЕСІЛЛЯ”»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 608 +1
Дата:

„СРІБНЕ ВЕСІЛЛЯ”

Двадцять п’ять лише, чи двадцять п’ять уже?
Чверть віку разом, Боже, та невже?
Як одружились внуками були, тепер свої вже є.
Турботи час приємний з ними настає.

-----------------------------------------------------------

Нехай любов і злагода в сім’ї у Вас царить.
Здоров’я хай Вам Бог надовго збереже.
Ще треба внуків виростить і одружить.
Тож двадцять п’ять – це поки що лише !

О2.06.2006р.  

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама