Стихотворение «Серце болить»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Баллы: 8
Читатели: 353 +1
Дата:

Серце болить

Серце болить...
Серце болить, душа палає -
нема спокою в світі цім:
так пристрасно його кохає,
байдужістю ж вбиває він...
Щодня тихцем себе питає:
"Ей, що ти робиш? Подивись!"
Любові віддатись бажає,
а  розум шепче: "Зупинись!.."
Так кожен день як рік триває.
нема ні ласки,ні тепла...
кохання теж чомусь немає...
самотність у полон взяла.

Хай кожен істину цю знає,
а догму памята завжди:
розумним серце не буває,
бо розум й серце - вороги!"
                                  © Тэн  

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама