Стихотворение «"ЛАЗНЯ"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Юмор
Тематика: Анекдоты в стихах
Автор:
Баллы: 4
Читатели: 602 +1
Дата:

"ЛАЗНЯ"

Жили  Галина  і  Максим
проти  жіночой  лазні,
любов  була  у  них,  інтим-
відносини  прекрасні.
Аж  поки  Галя  не  всікла,
що  чоловік  уничку,
як  кіт  нахабний  до  стола,
на  лазню  верне  личко.
Тривогу  вчувши  за  сім'ю
до  лазні  жінка  ходу:
"Ви  в  ситуацію  мою
ввійдіть-  чи  вам  не  шкода?
Розпастись  може  в  нас  сім'я,
будь-ласка,  порятуйте,
і  те  вікно  навпроти  нас
прошу  вас  замалюйте."
Прийшов  із  лазні  представник  
і  виникла  дилема:
"Я  до  обману  щось  не  звик.
Яка  ж  то  є  проблема?
Що  ж  бачить  чоловік  в  вікно-
скажіть  мені  Галино-
як  замальоване  воно
аж  вище  середини."
"Так!  Шию  має  чоловік
просту.  Не  як  в  жирафа.
Та  ґлузд  від  нього  зовсім  втік.
Залазить  він  на  шафу!"

        30.07.2012

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     21:43 30.07.2012 (2)
"на шафу"
     22:05 30.07.2012 (1)
Тобто..? Шось я ничого не зрозумив. Чому на шафу?
     22:11 30.07.2012 (1)
Ну, так з шафи видно , що там відбувається в жіночій лазні. Шафа ж висока, а вікно було не до кінця замальоване.
     22:15 30.07.2012
Тепер зрозумив! Подякував!
     22:04 30.07.2012
Дякую, недодивився.
Реклама