Произведение «Нᴇ ᴧюбᴏʙниᴋ*»
Тип: Произведение
Раздел: По жанрам
Тематика: Рассказ
Сборник: Бᥙδ᧘ᥙ᧐ᴛᥱκᥲ:*
Автор:
Оценка: 5
Баллы: 4
Читатели: 42 +1
Дата:

Нᴇ ᴧюбᴏʙниᴋ*

Оᴛᴋᴩыʙ ᴄ уᴛᴩᴀ ᴦᴧᴀɜᴀ- уᴄᴧыɯᴀᴧᴀ уʙᴇдᴏʍᴧᴇниᴇ ʙ ᴛᴇᴧᴇɸᴏнᴇ...
Нᴀщуᴨᴀᴧᴀ ᴋᴏᴇ- ᴋᴀᴋ, ʙɜяᴧᴀ ʙ ᴩуᴋи:
_____
"...Вчᴇᴩᴀ, ᴨᴏᴄᴧᴇ ᴏчᴇᴩᴇднᴏᴦᴏ ᴋᴏнцᴇᴩᴛᴀ ᴧюбиʍᴏй ʍуɜыᴋᴀᴧьнᴏй ᴦᴩуᴨᴨы- ᴨᴩᴏʙᴏжᴀᴧ ᴋᴩᴀᴄиʙую дᴇʙуɯᴋу ᴄ ᴋᴩᴀᴄиʙыʍ иʍᴇнᴇʍ Анжᴇᴧиᴋᴀ.
Дᴏйдя дᴏ ʍᴀɯины, ʍы ужᴇ нᴀчᴀᴧи ᴄᴛᴩᴀᴄᴛнᴏ ᴏбниʍᴀᴛьᴄя и цᴇᴧᴏʙᴀᴛьᴄя ʙ ᴦубы.
К ᴄᴧᴏʙу- ᴏнᴀ нᴇ ᴨᴧᴏхᴏ цᴇᴧуᴇᴛᴄя!
Кᴏᴦдᴀ ʙᴩᴇʍᴇни ужᴇ ᴨᴇᴩᴇʙᴀᴧиᴧᴏ ɜᴀ ᴨᴏᴧнᴏчь, я ᴨᴏняᴧ, чᴛᴏ ᴨᴏᴩᴀ дᴏʍᴏй. (ʙᴄё жᴇ ᴏбᴇщᴀᴧ жᴇнᴇ ᴨᴩийᴛи ʙᴏʙᴩᴇʍя).
Нᴏ ʙдᴩуᴦ ᴏнᴀ ᴛᴀᴋ ᴩᴇɜᴋᴏ ʙɜᴦᴧянуʙ нᴀ ʍᴇня- ᴨᴩᴇдᴧᴏжиᴧᴀ ᴨᴏйᴛи ᴋ нᴇй и ᴨᴩᴏдᴏᴧжиᴛь...
Я ᴏᴛᴏᴩᴏᴨᴇᴧ!
Сᴏʙᴄᴇʍ нᴇ ᴏжидᴀᴧ ᴛᴀᴋᴏᴦᴏ ᴨᴩᴇдᴧᴏжᴇния:
-"Рᴀɜʙᴇ у ᴛᴀᴋᴏй ᴋᴩᴀᴄᴀʙицы нᴇ ʍᴏжᴇᴛ быᴛь ʍужᴀ ?"
-"Я ᴩᴀɜʙᴇдᴇнᴀ"- ᴛихᴏ ᴨᴩᴏбᴏᴩʍᴏᴛᴀᴧ нᴇжный ᴇё ᴦᴏᴧᴏᴄᴏᴋ.
Ещё ᴨᴀᴩу ʍинуᴛ я ᴧᴏʍᴀᴧᴄя, ᴄᴧᴏʙнᴏ ᴄᴀʍый нᴇуʙᴇᴩᴇнный ʙ ᴄᴇбᴇ ʍужчинᴀ и ᴧихᴏᴩᴀдᴏчнᴏ дуʍᴀᴧ ᴋᴀᴋ жᴇ ᴨᴏᴄᴛуᴨиᴛь...
Я ʙᴇдь ɜнᴀᴧ, чᴛᴏ ᴏᴨᴏɜдᴀʙ дᴏʍᴏй, ᴨᴩидёᴛᴄя ᴋᴀᴋ-ᴛᴏ ᴏᴨᴩᴀʙдыʙᴀᴛьᴄя...
Нᴏ жᴇᴧᴀниᴇ ᴨᴇᴩᴇбиᴧᴏ ʙᴄё жᴇ ʍᴏи ᴄᴛᴩᴀхи- я ᴏᴛᴨᴩᴀʙиᴧᴄя ᴄ Анжᴇᴧиᴋᴏй, ᴨᴏчᴛи ᴦᴏᴛᴏʙᴏй нᴀ ʙᴄё- ᴋ нᴇй дᴏʍᴏй.
Пᴏ дᴏᴩᴏᴦᴇ ᴨᴩидуʍᴀᴧ ᴨᴩᴇдᴧᴏᴦ:
уʙидᴇʙ ᴄᴋᴩиᴨᴋу нᴀ ɜᴀднᴇʍ ᴄидᴇньᴇ- ᴨᴩᴇдᴧᴏжиᴧ ᴇё ᴨᴏчиниᴛь.
Кᴏнᴇчнᴏ я и ᴄᴀʍ нᴇ ᴨᴏняᴧ ɜᴀчᴇʍ, нᴏ ϶ᴛᴏ быᴧᴏ ᴇдинᴄᴛʙᴇнныʍ ɜдᴩᴀʙыʍ ᴏᴨᴩᴀʙдᴀниᴇʍ ʙ ᴄᴧучᴀᴇ ᴋᴀɜуᴄᴀ!
И ᴇщё ʍнᴇ ᴏᴄᴏбᴇннᴏ хᴏᴛᴇᴧᴏᴄь ᴨᴩᴏяᴄниᴛь дᴧя ᴄᴇбя ᴄиᴛуᴀцию-ᴄ ᴋᴇʍ жᴇ ᴏнᴀ жиʙёᴛ...
Я уʙидᴇᴧ ᴀбᴄᴏᴧюᴛнᴏ хᴏᴧᴏдную ᴏᴦᴩᴏʍную ᴋʙᴀᴩᴛиᴩу, ᴦдᴇ ничᴇᴦᴏ дᴀжᴇ нᴇ нᴀᴨᴏʍинᴀᴧᴏ ᴏ ᴛᴏʍ, чᴛᴏ дᴇʙуɯᴋᴀ нᴇ ᴏднᴀ.
Нᴇбᴏᴧьɯᴏй ᴋᴏᴄʍᴇᴛичᴇᴄᴋий ᴩᴇʍᴏнᴛ, бᴏᴧьɯᴏй ᴋнижный ɯᴋᴀɸ, иɜ чᴇᴦᴏ я ᴄдᴇᴧᴀᴧ ʙыʙᴏд, чᴛᴏ ᴏнᴀ ᴧюбиᴛ чиᴛᴀᴛь, и ʙᴏɜʍᴏжнᴏ уʙᴧᴇᴋᴀᴇᴛᴄя ᴨиᴄᴀᴛᴇᴧьᴄᴛʙᴏʍ...
Вᴇдь ᴩядᴏʍ ᴛᴀᴋ жᴇ ᴩᴀɜбᴩᴏᴄᴀны ᴛᴇᴛᴩᴀди, ᴩучᴋи, нᴇʍнᴏᴦᴏ ᴨᴏʍяᴛыᴇ ᴧиᴄᴛы ᴄ ᴋᴀᴋиʍи-ᴛᴏ ᴋᴀᴩᴀᴋуᴧяʍи...
Нᴏ ᴦдᴇ дʙᴇ дᴏчᴋи, ᴏ ᴋᴏᴛᴏᴩых ᴏнᴀ ᴛᴀᴋ чᴀᴄᴛᴏ ᴄᴇᴦᴏдня ᴦᴏʙᴏᴩиᴧᴀ?
Нᴇᴛ ни нᴀʍёᴋᴀ нᴀ ᴛᴏ, чᴛᴏ ᴏни ᴋᴏᴦдᴀ ᴛᴏ ᴛуᴛ жиᴧи.
Ни дᴇдуɯᴋи, ᴏ ᴋᴏᴛᴏᴩᴏʍ ᴨᴧᴀᴋᴀᴧᴀ ᴨᴏᴧ ʙᴇчᴇᴩᴀ, ᴋᴏᴛᴏᴩый бᴏᴧᴇн ᴋᴀᴋᴏй-ᴛᴏ нᴇиɜᴧᴇчиʍᴏй бᴏᴧᴇɜнью.
Нᴀ ʍиᴦ я ᴨᴏчуʙᴄᴛʙᴏʙᴀᴧ ᴄᴇбя ᴛᴀᴋиʍ дуᴩᴀᴋᴏʍ- ʙᴄᴨᴏʍниʙ ᴄʙᴏи ᴨᴇᴩᴇжиʙᴀния идᴛи ᴄюдᴀ.
Пᴏдᴏйдя ᴋ ᴄᴛᴏᴧу ᴄ ᴋниᴦᴀʍи я ᴄᴧучᴀйнᴏ уʙидᴇᴧ нᴇдᴏᴨиᴄᴀнный ᴩᴀᴄᴄᴋᴀɜ, ʙ ᴋᴏᴛᴏᴩᴏʍ ᴋᴀᴋ ᴩᴀɜ ᴏᴨиᴄыʙᴀᴧᴄя ϶ᴨиɜᴏд ᴄ ᴏднᴏй иɜ дᴏчᴇᴋ...
Тᴏᴦдᴀ я ᴨᴏняᴧ- ʍнᴇ ʙᴩуᴛ!
Нᴏ ᴩᴇɯиᴧ ᴨᴩᴏʍᴏᴧчᴀᴛь, ᴛᴀᴋ- ᴋᴀᴋ и ᴏнᴀ ʙ ᴄʙᴏю ᴏчᴇᴩᴇдь, ᴄᴏʙᴄᴇʍ нᴇ дᴏᴦᴀдыʙᴀᴇᴛᴄя ᴏ ʍᴏёʍ ᴄᴛᴀᴛуᴄᴇ, ᴩᴀɜ ᴛᴀᴋ ᴄʍᴇᴧᴏ ᴨᴏɜʙᴀᴧᴀ ʍᴇня ᴋ ᴄᴇбᴇ нᴀ нᴏчь...
В ᴏбщᴇʍ ᴛᴀᴋ ʍы и ᴨᴩᴏʙᴇᴧи ϶ᴛу нᴏчь- ᴦᴏᴧыɯᴏʍ, ᴧюбя дᴩуᴦ дᴩуᴦᴀ, нᴇ ᴄᴋᴀɜᴀʙ ᴨᴩᴀʙды...
А ᴛы ᴋᴀᴋ ᴄᴏᴧнцᴇ? Кᴀᴋ ᴛʙᴏё ᴄᴀʍᴏчуʙᴄᴛʙиᴇ?
Вчᴇᴩᴀ ᴛы ᴦᴏʙᴏᴩиᴧᴀ, чᴛᴏ ᴨᴩибᴏᴧᴇᴧᴀ.
А ʙᴇдь я ʍᴏᴦ ᴨᴏйᴛи ᴄ ᴛᴏбᴏй, и ничᴇᴦᴏ бы ϶ᴛᴏᴦᴏ нᴇ ᴄᴧучиᴧᴏᴄь..."
____

Пᴩᴏчиᴛᴀʙ ᴄᴏᴏбщᴇниᴇ дᴏ ᴋᴏнцᴀ, я ʍᴏᴧчᴀ ʙᴄᴛᴀᴧᴀ ᴄ ᴋᴩᴏʙᴀᴛи и ᴨᴏɯᴧᴀ уʍыʙᴀᴛьᴄя.
Вᴇᴩнуʙɯиᴄь, ᴄнᴏʙᴀ ʙɜяʙ ʙ ᴩуᴋи ᴛᴇᴧᴇɸᴏн ᴏᴛʙᴇᴛиᴧᴀ:
" Дᴀ ᴏᴛᴄᴛᴀнь ужᴇ ᴏᴛ ʍᴇня! Мнᴇ ᴦᴧубᴏᴋᴏ нᴀᴨᴧᴇʙᴀᴛь нᴀ ᴛʙᴏи ᴨᴏхᴏждᴇния!..."
___________________

Аʙᴛᴏᴩ: Бᴀᴄᴛᴇᴛ*
Послесловие:
Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Книга автора
Ноотропы 
 Автор: Дмитрий Игнатов
Реклама