Стихотворение «Дуля (кукиш)»
Тип: Стихотворение
Раздел: Юмор
Тематика: Иронические стихи
Темы: Женаначальниккаукишдепутаты
Автор:
Баллы: 5
Читатели: 1005 +2
Дата:

Дуля (кукиш)

Нема нічого кращого за дулю,
Ця теза перевірена стократ.
Ніколи я не набиваю гулі,
Складу три пальці – маю результат.

Розійдеться, буває, жінка-злюка
(Слова її дорівнюю ножу),
У відповідь я не кричу: «Падлюка!»,
А лиш спокійно дулю покажу.

І після цього неодмінно зразу
На два крючки закриюсь в туалет.
Хай верещить, хай грюкає зараза,
Мій принцип, як завжди - нейтралітет.

Якщо начальник обзиває трутнем,
Я дулю не затримуюсь скрутить.
З кишені, правда, засіб цей могутній
Ніколи не виймаю і на мить.

Скажу тихенько шефу: «Винуватий…»,
При цьому дулю стискую чимдуж,
І бачу диво: кишкомот пихатий
Розслабився, неначе сонний вуж.

Буває, на ніч зазирнеш у «ящик»,
Там депутати чубляться без меж.
Дві дулі тицьнеш брехунам ледащим
І після спокійнісінько заснеш.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     23:52 01.08.2013
А може десь і сам я винуватий,
Що жах дурниць тримаю в голові?
Навіщо ж дулі в пики їх зубаті?
А може краще думкой їх злякати,
Де дуля не одна, а двадцять дві?
Гость      00:54 10.07.2013 (1)
Комментарий удален
     13:06 10.07.2013
1
Зачёт!
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама