Стихотворение «For you are so far away from me...»
Тип: Стихотворение
Раздел: Музыкальная поэзия
Тематика: Переделки песен
Автор:
Читатели: 336 +1
Дата:

For you are so far away from me...

Cтихи под музыку песни Кая Метова - "Тебя со мною нет..."


In the search for my devotion
I was doomed to roam...
Looked through plains through distant ocean
Far away from home.
But my story is so sad,
And I’m slowly going mad,
For with you I’ve lost all I have had.

My love and my grief,
My only belief.
All my life I ran around,
Looked for you but haven't found...
And my heart has failed to find relief

I have forded deepest mires,
Bouncing on the verge...
Went through rains, through blazing fires
In my endless search.
But as far as I could see
There's no place where you could be...
For you are so far away from me.

My love and my grief,
My only belief.
All my life I ran around,
Looked for you but haven't found...
And my heart has failed to find relief.
My love and my grief,
My only belief.
All my life I ran around,
Looked for you but haven't found...
And my heart has failed to find relief.

I just want to see you smiling,
Darling mine, my love.
I just want to hear you laughing,
Darling mine, my love.
But as far as I could see
There's no place where you could be...
For you are so far away from me...

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама