Стихотворение «Наполовину вже нас змило...»
Тип: Стихотворение
Раздел: Юмор
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 310 +1
Дата:

Наполовину вже нас змило...

«Рідна
унітарність»
то є певна сила
скриваючи за міццю
свій непоборний глузд
водночас змиває миттю  
в тінь прострації сортиру
брутально феєричні дива
де файно пухкає мортира
як бомбардувальна злива  
діла шпурляє хутко низові  
в чорні полюси на усі боки
не зволікайте емотивність!
серцева гине креативність
й можність адекватних дій
важена на вірогідність мрій  
то э фарс вельми шалений
що пішов у таз місцевий!
Сподіваймося на вдачу після змиву
нехай зведуться пристрасті в єдину
таку життєву шанобливу благодать
де ж квінтесенція  має плідну стать  
майже гідну має рацію суспільство
так й новацію не попсує здирство
розірвати: кому в пику кому в око
нехай ці вади рвуться однобоко
адже правда щиро голосить
популізм негайно ізведіть
поки тут колізія бурлить
то ж порядок наведіть
унітарна чиста сила!
(це не казкові чари)
розмітає і без мила
тік здичавілої отари
й шпурляє їх до біса
на мірили потойбічні
мчить життя у хмари
погонці у сонця вічні
майбуття народу й віру
відродить хід без стриму
подивиться на стремнину                          
може змило блудну піну?!

18.01.10

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Гость      15:29 23.01.2015 (1)
Комментарий удален
     15:47 23.01.2015
в юморе возможно ВСЁ!...и ВСЯ!на то он и юмор...
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама