Стихотворение « БУЛЬКИ НА ОКРОПI.»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Гражданская лирика
Автор:
Читатели: 327 +1
Дата:

БУЛЬКИ НА ОКРОПI.

БУЛЬКИ НА ОКРОПI.

Бойко Валерий Петрович

УкраIно вся шановна...
Душi й серцю мила -
На шлях хибкий чому стала?
Жде тебе могила.

Посварилася з сестрою
З Росiею ти -
З нею ти була щаслива,
Вам би разом йти.

Та знайшлися "добродii"
Тебе одурили,
Вiд Росii сестри твоi,
Тебе вiддiлили.

А тепер як скорпiон ти -
Б'еш себе до смертi,
Б'ють з гармат Донбас безвинний,
АТО й хунта впертi.

Звинувачуеш Росiю
В грiхах своiх чорних,
Вiд Америки залежиш
В справах ти позорних.

Вона тобi оплатила
Вбивства на Майданi,
Хунта з АТО всi жирують,
Як сир у сметанi.

Лиш народ твiй все нищае,
Подавсь в заробiтки -
На Донбасi йде вiйна,
Миру, ждати звiдки?

Хунта киiвська лютуе
Пiд вагарем ношi,
Вiйна, бiзнес для них всiх,
З вiйни мають грошi.

А Донбас, хай помирае
Кумекають з ради -
От би всiх туда б в Донбас iх,
Мир зробили б гади.

Всi пани твоi багатi
Скриються в Европi,
А народовi оставлять -
Бульки на окропi.

Роби висновок единий
З ким же тобi жити?
Украiна з Росiею?
Чи пiдеш в наймити?

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Абдоминально 
 Автор: Олька Черных
Реклама