Стихотворение «"ГІМН ДО ЄВРО - 2012"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Музыкальная поэзия
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 711 +2
Дата:

"ГІМН ДО ЄВРО - 2012"

Свято  футболу  прийшло  в  Україну  -
В  Київ  і  Харків,  у  Львів  і  Донецьк,
і  в  унісон  стадіонами  лине
стук  вболівальницьких  наших  сердець.
                        ПРИСПІВ:
Євро,  євро-двадцять  дванадцять!
Нас  переповнює  радість  і  щастя!
Всі  кричимо  -  удар,  штанга  і  гол!
Євро-дванадцять  -  ми  любим  футбол!


Свято  футболу  прийшло  в  Україну  -
в  кожне  містечко,  у  кожне  село,
ми  вболіваємо  кожну  хвилину,
дійства  такого  ще  в  нас  не  було.
                          ПРИСПІВ:
Євро,  євро-двадцять  дванадцять!
Нас  переповнює  радість  і  щастя!
Всі  кричимо  -  удар,  штанга  і  гол!
Євро-дванадцять  -  ми  любим  футбол!


Свято  футболу  прийшло  в  Україну  -
в  кожен  будинок,  у  кожну  сім'ю,
татові  й  мамі,  доньці  і  сину
показує  гра  всю  чарівність  свою.
                          ПРИСПІВ:
Євро,  євро-двадцять  дванадцять!
Нас  переповнює  радість  і  щастя!
Всі  кричимо  -  удар,  штанга  і  гол!
Євро-дванадцять  -  ми  любим  футбол!

                    30.01.2011

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     11:02 01.06.2011 (1)
Сподобався Гімн. Творчих успіхів
     11:16 01.06.2011
Дякую.Взаємно.
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама