Стихотворение «Далеко до ранку.»
Тип: Стихотворение
Раздел: Свободная поэзия
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 44
Читатели: 699 +1
Дата:

Далеко до ранку.

Далеко до ранку.
Далеко, а спати не можу.
Я спалила сьогодні
Останній невинний місток.
Залишаюсь на кухні,
Тут є чорна кава,
Конверт є і ручка.
А ще - білий-білий листок.

06.02.2000

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Гость      00:14 10.05.2011 (1)
Комментарий удален
     00:52 10.05.2011
Гарненький експромтик
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама