Стихотворение «"АЛФАВІТ"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Читатели: 600 +2
Дата:

"АЛФАВІТ"

А,  Бе,  Ве,  Ге-
Де,  Е,  Є,  Же-
щось  Зимно-
И,  І,  Ї,  Йот-
Ка,  еЛ,  еМ-
ох  Нестримно-
О,  Пе,  еР,  еС-
Те  ,У,  еФ,  Ха-
Це  ж  треба-
Ча,  Ша,  Ща-
ЗНАК  М'ЯКИЙ,  Ю-
Я- небо.

09.12.2008



Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама