Стихотворение «Кохання...»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Баллы: 4
Читатели: 139 +2
Дата:

Кохання...

Торкнутися душею до душі,
Побачити невидиме очима,
Льодами вкрита суша на землі,
Спеки довічної палає хуртовина,

У полум'ї спекотних хуртовин,
На схилі днів ранкової блакиті,
Не загубити б лагідних обіймів,
Усмішок щирих погляди тендітні

І як натхнення тішить почуття,
До себе ніжно всюди пригортає,
Ласкавий подих теплих кольорів,
Як промінь у думках сумних лунає.

Щоб в снігових дощах не загубить,
Приємний дотик, ввічливе мовчання,
Щоб було чим у темряві світить,
У муках не швидкого існування.

Торкнутися душею до душі,
Побачити невидиме очима,
Льодами вкрита суша на землі,
Та спеки знов палає хуртовина.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     13:52 24.12.2023 (1)
     17:02 24.12.2023
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама