Стихотворение «"АГРОНОМ"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Юмор
Тематика: Анекдоты в стихах
Автор:
Баллы: 8
Читатели: 598 +1
Дата:

"АГРОНОМ"

У  часи  іще  радянські
(у  п'ятидесяті)
до  колгоспу  "Перемога"
їхав  виступати
пред  народом,  в  клубі  їхнім
та  й  Хрущов  Микита,
що  Сергійович  по  тату
(зала  вся  забита).
І  посипались  питання  
до  генсека  того,
з  них  було  найцікавіше
від  Юрка  малого:
"А  чи  правда,  тато  кажуть,
коли  п'ють  "лікарство"  -
запустили  ви  й  супутник...
й  сІльське  господарство."
-  Передай  своєму  тату  -
тут  Хрущов  волає  -
що  не  тільки  кукурудзу
я  лише  саджаю!

        26.10.2011

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама