Стихотворение «Музика то є...»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Философская лирика
Автор:
Оценка: 5
Баллы: 4
Читатели: 39 +1
Дата:

Музика то є...

Музика то є серце,
Що завжди у грудях б'ється,
Рухи її повільні,
Швидкі та мелодійні.

Музика вміє плекати,
Слухати та співчувати,
І от того співчуття,
Наче, як легше життя.

Зцілить поранений світ,
Мрії прискорить політ,
У хмурі та яснії дні,
Поряд вона на землі.

Музика вивчить любити,
Дрібницям усяким радіти,
Немов би друге дихання,
При зустрічі та на прощання.

Прийме у свої обійми,
Слабкі душі та сильні,
Дотик, чарівне натхнення,
Вчорашнє та сьогодення.

Музика то є серце,
Що завжди у грудях б'ється,
От того серцебиття,
Наче, як легше життя.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     14:27 07.05.2024
Молодець!
Книга автора
Абдоминально 
 Автор: Олька Черных
Реклама