Стихотворение «I повiнь почуттiв не зупинить»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 337 +1
Дата:

I повiнь почуттiв не зупинить

А я дивлюсь, як відень твій на скроні
 Розплескує беззахистну блакить,
 Твоя долонь тримтить в моій долоні,
 І час не лине, зупинилась мить...

На двох одне- наметом- божевілля,
 Весняні кроки сколихнули тінь,
 І пролісками дихає довкілля,
 До обрія- прозора далечінь...

Щє вчора ти- звичайна, незнайома,
 Була обабіч моєго життя,
 Самотність як хвороба, як саркома,
 Іржою іло душу каяття...

Що не таланить, не знайшов єдину,
 Життя кріз пальці- мов сухий пісок,
 Аж раптом- посмішка! І я немов хлопчина!
 І ми на двох один зробили крок...

А я дивлюсь, як відень твій на скроні
 Розплескує беззахистну блакить,
 Твоя долонь тримтить в моій долоні,
 І повінь почуттів не зупинить...

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     21:20 17.06.2013 (1)
Красиві вірші, Сандро. Дуже сподобалися.
     21:38 17.06.2013
Дякую, Сергiю!
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама