Заквiтчалась полонина...
Зеленою стала-
А над рiчкою на вербi
Зозуля кувала.
Рiчка дзеркалом блистить
Золотим промiнням,
За горами сходить сонце,
Сходить без насiння.
Знов до нас весна прийшла...
Земля вмита й чиста
Зацвiли усi сади -
Немов в срiбних всi намистах.
Ой ти весно чарiвна...
Ми тебе Чекали,
З-за Говерли, з-за гори
Звiдти виглядали.
Ти мене чаруеш весно -
Е бажання, щоб спiвати
Я закоханий в свiй край
завжди буду край кохати.
Розквiтай моя Державо
Йди до цiлi гарно й чинно
Ти батькiвський i мiй край
Моя рiдна Украiно.
Украiно ненько моя
Я Твiй син, тебе кохаю
Та рiднiшоi вiд тебе
Я Землi зовсiм не знаю. |