Стихотворение «Сонет 2839»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Гражданская лирика
Темы: союзВтратасплкування
Автор:
Баллы: 4
Читатели: 315 +1
Дата:

Сонет 2839

Одна з найбільших для людини втрата,
Що зрідка може трапитись в житті,
Частіше – вздовж армійської путі:
Як брата заставляють вбити … брата

На полі бою… Це не просто страта!..
Військові люди, певне, не святі?!
Прошить навиліт дірку в животі
Підбурить хто загарбника-пірата?!

В соку ще ті, кого здружив Союз…
Та вже немає міжнародних уз,
Лиш душ рідке змужнілих спілкування

У дружніх стрічах…Мало в нас обуз
В обох державах?.. Хто ж – козирний туз,
Що королів влаштовує цькування?!

  4.03.2014 р.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама