Цей вірш написав десь років вісім тому. Але він не втратив актульності досі.
Для будь-якої української влади переписувати, "поліпшувати" Конституцію - ідея фікс.
Особливо ці пристрасті посилюються після обрання нового парламента чи президента.
Янукович змусив змінити Конституцію, зосередив у своїх руках диктаторські повноваження.
Парламент з боєм ці повноваження урізав.
З приходом до влади Порошенка сподівались, що влада буде поділена між президентом і парламентаом так, що головну роль буде відігравати парламент, а регіонам буде надано більше самостійності.
І ось подано проект змін до Конституції від адміністрації Порошенка. Знову помітна тенденція підсилити повноваження президента, адже фактично Україна перебуває у стані війни з Росією. І хто заперечить це?
| Помогли сайту Реклама Праздники |