Стихотворение «СИВИЙ ДНIПРЕ, ЗАЧЕКАЙ.»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Гражданская лирика
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 305 +1
Дата:

СИВИЙ ДНIПРЕ, ЗАЧЕКАЙ.

Встидно сивому Днiпру,
За долю, що мае,
Що тече в такi часи
Де вiру вбивають.

Вiру в братську доброту
В Славянський наш рiд -
Де iз дружби двох народiв,
Вирiс вбивцiв плiд.

Де колись родилась Русь...
На Киiвських кручах,
Що несла народам славу
На плечах могучих.

I де Киiв був як мати
Славянским мiстам,
В хатi чистi украiнськi
Радiли братам.

Встидно Сивому Днiпру
За долю, що мае,
Що дожив до тих часiв,
Брат брата вбивае,

Де Росiйськii брати
Стали ворогами -
Та де Киiвськi кати,
Всi в слугах в Обами.

Порошенко з хунтою
Кровавою своею
Дивиться Обамi в рот
Все пiд стать лакею.

Вiн Донбас залив весь кровю
З Коломойським разом,
Украiна без вугiлля
Та з краденим газом.

Вже дозволив Порошенко
В Чернобиль скидати
Радiацiю iз США,
Треба ж розум мати.

Радiацiю iз США
Обама сховае
Та, як себе поведе
Порошенко знае.

Вiн вбивае Украiну
З Обамою разом
Розрахунки з Росiею
Затягуе з газом.

Вiн краде той газ в Росii
Продажний ворiшка,
Бо вiд свого шоколаду
В нього тонка кишка.

Сивий Днiпре , зачекай
Люди зрозумiють
Де брати,  де вороги?
Вже Icкорки тлiють.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама