Збожеволiла ти Украiно...
У бюджетi прорiха одна
А у тебе на думцi iдея,
Не границя, а,щоб була стiна.
I чим думае твiй управитель?
Та якою частиною тiла?
Щоб прижилась бредова Iдея,
Щоб його голова не болiла.
Украiна, на ладан вся диха -
Та грошей в Украiнi нема,
А в Украiнi вся хунта волае,
Щоб з Росiею була вже стiна.
Не повиннi стiну будувати
Мiж Славянським народом евреi,
Порошенко з Iудами разом
Вже плекае геноциднi Iдеi.
Не потрiбна еврейська стiна,
Щоб на нею, всi тратили грошi,
Треба мир, та щоб здохла вiйна
У Славянiв стосунки хорошi.
Поршенко на рiдню не пошле
Убивати евреiв у хатi
Та чого ж вiн Донбас убивае
Славян мирних з якоi це статi?
Мiцно спить, добре iсть Порошенко
В нього дiм, повна чаша в раю,
Та чого ж ти моя Украiно,
Терпиш хунту кроваву свою?
Не жебрач ти грошей в США -
Як це робить Петро Порошенко
I не трать ти грошей на вiйну
Хай зi злостi скиглить Тимошенко.
В Украiнi грошей вже нема?
Засiвай всi поля, та трудись Украiно...
Твiй добробут рости з кожним днем,
Буде якiсно, скоро, невпинно.
I стiни Украiнi не треба
Що би в нею мiллiарди вкладати
Украiнi потрiбен лиш мир...
Та щаслтва сiмя, батько й мати. |
В целом, стих и его смысл понравились.