Стихотворение «Все можливо…»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Стихотворения к празднику: День Святого Валентина
Автор:
Баллы: 8
Читатели: 412 +1
Дата:

Все можливо…

Очі твої - фантастичне море..
Глянеш – і серце повірить в диво!
В них заховалась шалена сила,
що спонукає звернути гори…

Може з тобою я засмілива?
В мріях своїх здійнялась за хмари,
та у душі знов з'явились крила..
а там де крила, то там і чари.

Думки й усмішки мої звабливо,
ніби сплетіння міцних синергій,
на безупинний потік енергій
душу твою надихають й тіло...

Знаєш, я вірю, що все можливо…

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Гость      11:55 15.02.2015 (1)
Комментарий удален
     12:01 15.02.2015
Спасибо Вам большое !!!

я действительно верю, что всё возможно )))
Реклама