Стихотворение «МОI БАТЬКУ Й МАМО.»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Баллы: 4
Читатели: 392 +2
Дата:

МОI БАТЬКУ Й МАМО.


Не сварися мамо,
Що я прийшов рано
Пiвнi заспiвали -
Очi сна не знали...

Не дивись з пiд лоба
Ти на мене тату,
Що менi робити?
Дай менi пораду.

Я мабуть,що закохався...
В дiвчиноньку милу
Завжди з нею хочу бути
Дав би Бог лиш силу,

Ви мабуть ще не забули?
Батьки моi рiднi
Як спiвав Вам соловей
Пiснi всi лагiднi,

Ось i ми до ранку були
Пiд його чарами
Очi нiченьки не спали,
Щастя було з нами -

А в дiвчиноньки тiеi
Очi як озера
Руки лагiднi та нiжнi,
Мов в лебiдки пера...

А волося наче рiчка -
Спадае на плечi,
Тече сонячним промiнням
Зранку, в день, та в вечiр...

Не сварiть мене батьки,
Що я прийшов рано...
Бо Ви такi самi були
Моi батьку й мамо.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама