Стихотворение «Я чекаю»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Философская лирика
Сборник: Я...
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 412 +1
Дата:

Я чекаю

Я чекаю і носом хлюпаю,
Засинаючи у чеканні.
Але зараз я думаю,
Що заблукало моє кохання.

Вони спить,
А бо танцює.
А може воно у Бога
Секратерем працюэ?

Може крила зламало
І пір`я сушить?
Але чому тоді
Співають наші Души?


2014г


Поддержка автора:Если Вам нравится творчество Автора, то Вы можете оказать ему материальную поддержку
Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     18:28 07.06.2017
   Неплохо и оригинально написано! Спасибо. Мне понравилось...
Реклама