Якось Галя в магазині
кумів зустрічає.
Сім'я їхня холодильник
ходить вибирає.
Зацікавилася жінка
цим цікавим фактом,
і запитує у кумів
ввічливо, із тактом.
- То пробачте вже мені бо
інтерес здоровий -
ви ж два роки як купили
холодильник н́овий?..
Невже ж сталось таке лихо,
й він у вас зламався?
Вже цікавості моєї
аж терпець урвався.
Часу в обмаль, треба йти вже
вибір далі в́ести,
та все ж треба таки Галю
у курс справи вв́ести.
- Мусим ми тобі, куманю,
про таке сказати -
справний він - та вже магнітів
нікуди чіпляти.
17.11.2010р. |