Стихотворение «"ТАЙСОН"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Юмор
Тематика: Анекдоты в стихах
Автор:
Баллы: 7
Читатели: 810 +1
Дата:

"ТАЙСОН"

Тайсон  Майкл  -  боксер  відомий
в  Київ  прилітає,  
на  боксерський  поєдинок
із  Кличком  чекає.
Та  коли  вже  з  дня  на  день
бою  час  підходив,
то  Кличко  на  тренуванні
м'яз    спини  пошкодив.
Що  ж  подієш?  Бій  ніяк
не  можна  відкладати,
терміново  треба  тож
заміну  підшукати.
Хто  ж  погодиться  при  глузді
в  рингу  з  Майклом  битись?
Всі  б  хотіли  на  сміливця  
т́ого  подивитись.
Привернув  Петро  увагу  -
м'ясник  із  Бессарабки  -
метра  півтора  в  плечах,
зросту  -  два  без  шапки.
-  Ми  тобі,  Петро,  таку
умову  пропонуєм:
протримаєшся  як  раунд  -
міліон  даруєм.
Ну  а  той  собі  подумав:
-  Чом  не  заробити?
За  мільйон  я  на  базарі
буду  вік  робити.
І  ось  час  уже  прийшов  -
до  бою  гонг  лунає,
Тайсон  нашого  Петра
в  усі  боки  маслає.
Аперкот  і  зліва,  й  справа,
і  в  живіт,  і  в  "диню",
а  м'ясник  собі  стоїть,
тільки  око  синє.
Три  хвилини  промайнуло,
раунд  закінчився,
встояв  Петя  на  ногах,
в  рингу  не  звалився.
В  залі  оплески,  фурор,
суцільне  здивування,
та  Петрові  пропонують
вже  нове  завдання.
-  Будеш  мати  два  мільйона,
і  не  сумнівайся,
тільки  ще  один,  будь  -  ласка,
раунд  протримайся.
Три  хвилини  знову  Тайсон
м'ясника  лупцює,
та  не  падає  Петро,
в  залі  всіх  дивує.
-  Можем  ми  за  третій  раунд
ще  мільйон  додати,
та  ось  тут  Петруха  наш
вже  не  став  мовчати:
-  Більш  не  зможу  я  триматись,
більше  не  стерплю  я.
Зараз  я  цього  "козла"
в  рингу  відлупцюю.

08.11.2010

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     09:45 13.09.2011 (2)
Не все детали понял, ибо украинский не знаю совсем, но фабула ясна. Это такой старый анекдот был. Там в конце Петрухе говорят: слушай, а можешь его разок хотя бы ударить? А тот возмущается: что ж вы, гады, не сказали, что его бить можно!
     19:08 18.09.2011
А в том варианте, который я слышал, он таки вдарил. И говорит - что смотрите, шкуру снимайте, пока теплый.
     18:55 18.09.2011
Ну, да,это как раз по мотивам анекдота и написано.
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама