Стихотворение «Зорная ноч»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Баллы: 3
Читатели: 275 +1
Дата:

Зорная ноч

Як моцна зоркi зiхацяць,
Надзею веюць на спатканне,
Грудзям так цяжка боль стрымаць.....
Мо гэта сапрауды каханне?...

Як млосна ветрык дзьме ўначы,
Салодкi водар кветак вее,
I месяц сцiшыцца, сачыць
За кожнай кропелькай павеi...
I раптам голас салаўя
Спакой парушыць зорнай ночы,
Цi ж можна сэрцу паспрыяць
Ў такую ноч заплюшчыць вочы....

25.03.2003

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама